autovidal-llibre-empresa-centenaria

100 anys d’Autovidal

Escriure un llibre sobre una empresa centenària sempre és una experiència fascinant, enriquidora i impagable (que valgui el joc de paraules, malgrat que no em refereixo a l’esfera econòmica, sinó a la del creixement personal).

Per què? Perquè un té l’oportunitat, a través de la preparació de l’obra, de bussejar en la història de fa un segle; un té l’ocasió de conversar amb persones interessants que aporten el seu testimoni personal, únic. Un té la possibilitat de tocar amb les mans documents que són tresors gairebé inèdits.

És, ni més ni menys, el que m’ha passat en l’elaboració del llibre “Autovidal (1921-2021), 100 años sobre ruedas“, que -amb la confiança de la família Vidal- vaig dur a terme al llarg de l’any passat. Un luxe compartir hores de conversa amb don Francisco, Andreu, Esther, Maria, Carmen, Cecilia i Kiko. Aprenentatges personals a cada minut i la convicció que tota la família manté la mateixa passió: fer créixer dia a dia Autovidal, per més adversitats que es presentin en el camí: pandèmia, guerra…
entrega-llibre-empresa-autovidal-mallorca

 

El dia 3 d’abril, el cinema Augusta de Palma va acollir la presentació del magnífic documental sobre la història de l’empresa, duit a terme per Elisabeth Moll, i es va aprofitar l’ocasió per repartir exemplars del llibre entre els assistents, tot brindant amb un magnífic vi.

autovidal-mallorca-signant-llibre-empresa-centenaria

Gràcies a tots els que m’heu permès participar del centenari a través del llibre (el meu record a Gabriel, Laura, Tolo i Carlos) i cap al 200 aniversari de l’empresa!

[/vc_column][/vc_row]