toni-traveria-escriptor-periodista-qui-soc

El meu nom és Toni Traveria (Vic, 1970). Soc periodista i escriptor. Llicenciat en Ciències de la Comunicació (Universitat Autònoma de Barcelona, 1993), he cultivat gairebé tots els àmbits de l’esfera comunicativa (ràdio, televisió, premsa escrita, gabinets de comunicació privats i de l’Administració…).

 

Reconec que l’entrevista íntima, pausada i reflexiva ha estat sempre el meu gènere favorit. Aquest fet m’ajuda notablement a l’hora d’escriure llibres d’històries d’empresa/institució i biografies.

Com a escriptor acredito una llarga trajectòria.

 

Ja el 2003 vaig començar amb la publicació d’aquest tipus de llibres, però va ser l’any 2009 quan vaig decidir convertir aquesta activitat en la principal del meu dia a dia, compaginant-la (això sí) amb l’exercici periodístic.

 

Amb capacitat i facilitat per escoltar els interlocutors i empatitzar-hi, aporto valor afegit a les companyies, entitats i persones que m’encarreguen escriure sobre les respectives trajectòries.

qui-soc-toni-traveria-periodista

Els meus valors

Crec que no haurien de ser valors dignes de subratllar, però la meva experiència em demostra que escassegen.

Personalment, atenc i tracto els clients com m’agrada ser tractat jo mateix. És a dir, soc escrupolós, seriós, detallista, atent i puntual amb la feina. Si es concreta un dia de lliurament del treball, aquesta data ha de prevaldre per sobre de qualsevol pretext o excusa.

De la mateixa manera, si bé la perfecció no existeix, sí que puc dir positivament que busco l’excel·lència en els meus treballs. Com? Essent fidel a la realitat, contrastant la informació (de la més rellevant a la més anecdòtica) i escrivint de la millor manera possible (tant des del punt de vista semàntic, com gramatical i sintàctic).

Sempre he estat conscient que la paraula és l’eina fonamental de feina del periodista i de l’escriptor, i per això intento fer-ne el millor ús en tots els treballs que se m’encarreguen, des del més sofisticat al més senzill.

Vull més informació per poder tenir un llibre de la meva vida (biografia) o de la meva empresa